Find vej

Har du vanskeligheder med at finde vej frem til haveforeningen Højvang Vest?
Fat mod, der er hjælp at hente!

På det følgende kort kan du se hvor i Aalborg haveforeningen er placeret, det er markeret med et rødt kryds. Adressen er: Højvang Vest, 9210 Aalborg SØ.

Hvis du kommer i bil til stedet, så vil du enten køre hen ad Scoresbysundvej som er sidevej til den større og mere trafikerede vej, Th. Sauers Vej. Eller du vil komme i retning af Mylius Erichsens Vej, som blandt andet går forbi UCN og en anden kolonihaveforening (Se billede nedenfor).
Lige i svinget hvor de to veje mødes, forefindes en sidevej, den drejer du ind ad.
Kort efter du er kørt ind på sidevejen kommer en grusvej på højre hånd, En stor sten med skriften “Højvang Vest” står ude ved indkørslen, denne vej drejer du op ad, OBS: maks. tilladte hastighedsgrænse på grusvejene er 20km/t. Hvis du kommer for langt, vil du ende ved en stor parkeringsplads der er reserveret for personer med relation til UCN.
Når du er kommet omtrent 100 meter op af grusvejen deles vejen sig i to, her finder du starten på de første grunde i haveforeningen. I det samme vejkryds vil du finde en lukket tavle med informationer udgivet af bestyrelsen (Markeret med en stjerne). Du vil også finde en tavle med generelle informationer, som er tilgængelig for alle der har lyst til at hænge noget op deri. I dette kryds finder du også skraldecontainerne som tilhøre haveforeningen (Markeret som en blå spand på kortet), disse containere må kun bruges af haveejere i Højvang vest. (Teksten fortsætter under billedet)

I haveforeningen finder du i alt 3 vejkryds og for hver ende af de tre længste veje forefindes en vendeplads, så det er muligt at få vendt bilen.
Haveforeningen stiller en trailerplads til rådighed for haveejerne, denne finder du ved at dreje til venstre i det første vejkryds, fortsætte lige over i det næste og så kommer du til det tredje, som deler sig ud i 3 separate veje, her drejer du til højre. For enden af denne vej vil du komme til trailerpladsen som er placeret på højre hånd, dette er markeret på kortet med en blå firkant og teksten “Trailerplads”.
Kolonihaveforeningens område kan ses markeret på kortet med stiplede linjer. Foreningen grænser syd/sydøst op imod den Nordjyske Motorvej E45, til vest ligger en hundesti og Godskerens Hundepark, mod nord grænser foreningen op ad UCN´s parkeringsplads og en grussti som går rundt langs fodboldbanerne.
På billedet nedenfor ses en cirka inddeling og placering af haveforeningens 47 havelodder: